AMASYA / MERZİFON - Şehit Ahmet Özsoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

11'lerimizle kapanma sürecini YKS yolculuğu için avantaja dönüştürmenin yollarını konuştuk.

11. sınıf konularının AYT konuları olması sebebiyle, tam kapanma sürecicin YKS yolcuğununda kazanca dönüştürülebilmesi için neler yapmamız gerektiği konusunda öğrencilerimizle istişare ettik.

• Tam kapanma süreci için güzel bir planlama yapmak gerektiği,
  • Çalışma süremizin belirlenip yavaş yavaş da olsa artırılabilmesi.
  • Çalışma süresince çalışma ortamımızın dikkatimizi dağıtacak zaman hırsızlarından arındırılması.
  • Sınav olacak, olmayacak tartışmasına girmeden tüm konuların eksiksiz çalışılıp tam öğrenilmesi için bolca test çözülmesi.
  • Mutlaka TYT denemesi yapılarak durumunuzun tespit edilmesi.
  • TYT Matematik ve TYT Türkçe konularına çalışmaya başlanmalı.
  • Günlük programımızda problem ve paragraf çalışmalarına mutlaka yer verilmesi.
  • Kitap okumadan günün sonlandırılmaması gerektiği konuları üzerinde duruldu.

EBA Akademik Destek Programı tanıtıldı. Programın YKS hazırlık sürecini nasıl kolaylaştırdığı ve  her öğrenciye hedefine ulaşma yolunda eğitim koçluğu yaptığı açıklandı.

EBA Akademik Destek Programı tanıtım videosuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

25-05-202125-05-2021

Yayın: 25.05.2021 - Güncelleme: 25.05.2021 15:36 - Görüntülenme: 497